Frederiksværk - Velværecenter  - Smerte-og kredsløbhandling
RSS

Nye indlæg

Immunforsvar
Ikke kun smertebehandling
Hvor er det svært at forstå.

Kategorier

Orthomolekylær medicin
drevet af

Min blog

Immunforsvar

Sundhed
Sundhed og sygdom har altid haft meget stor betydning for os mennesker, Vi ser det allerede ved en harmløs forkølelse. Vi føler os utilpasse og matte, og der er intet, vi mere ønsker, end at blive raske igen hurtigst mulig. At sundhed ikke er uden omkostninger, og at sygdom kan koste dyrt, er næsten et daglig et emne i medierne. 
Derfor er det vigtigt for os at være opmærksomme på vores sundhed, for så kan mange sygdomme forebygges.

Kan vi støtte vore immunsystem

Ikke kun smertebehandling

Gennem de de sidste par år, har jeg haft mange patienter i klinikken som ikke kun søgte smertebehandling. Alt fra kræftsygdom, for højt kolesterol, højt blodtryk, prostata problemer, mange med diabetes og neuropati. Børn med vokseværk og mange andre lidelser.
Det er ikke alle jeg har kunne hjælpe ud af deres sygdom, men jeg har konstateret, at rigtig mange bliver godt hjulpet, hvis de behandles med naturens egne kræfter i form af kosttilskud
fremstillet af planter, bær, tang og urter.

Hvor er det svært at forstå.

Jeg har et fantastisk og dejligt job, dagligt opnår jeg positive resultater med mine behandlinger som spænder fra en god samtale til konkrete behandlinger af kortere eller længere varighed.

Jeg har rigtig mange patienter som har fået den besked af "systemet" at de må lære at leve med deres skavanker især den gruppe som hører til 50+. Jeg kan ikke forstå det og kommer aldrig til det. Ofte er der tale om mineral- og vitaminmangel som udløser smerter.
SiteBuilder drevet af  Vistaprint